×
YÖNETİM
MERKEZ YÖNETİMİ
MERKEZ YÖNETİM KURULU
ORGANİZASYON ŞEMASI
KURUMSAL
HAKKIMIZDA
MİSYON VE VİZYON
MEVZUAT
DEĞERLER
PERSONEL
AKADEMİK PERSONEL
İDARİ PERSONEL
UYGULAMA BİRİMLERİMİZ
SÜT ÜRÜNLERİ BİRİMİ
ET ÜRÜNLERİ BİRİMİ
UNLU MAMÜLLER BİRİMİ
ÖZEL GIDALAR BİRİMİ
LABORATUVARLAR
ŞUBELERİMİZ
KAYSERİ ÜNİVERSİTESİ ŞUBESİ
ANAYURT ŞUBESİ
BAHÇELİEVLER ŞUBESİ
DÜVENÖNÜ ŞUBESİ
TOKİ ŞUBESİ
KALİTE
KALİTE POLİTİKASI
KALİTE KOMİSYONU
RAPORLAR
MEMNUNİYET YÖNETİM SİSTEMİ
DOKÜMANLAR
RAPORLAR
İLETİŞİM
TUR
ENG
KAYÜ Anasayfa
YÖNETİM
MERKEZ YÖNETİMİ
MERKEZ YÖNETİM KURULU
ORGANİZASYON ŞEMASI
KURUMSAL
HAKKIMIZDA
MİSYON VE VİZYON
MEVZUAT
DEĞERLER
PERSONEL
AKADEMİK PERSONEL
İDARİ PERSONEL
UYGULAMA BİRİMLERİMİZ
SÜT ÜRÜNLERİ BİRİMİ
ET ÜRÜNLERİ BİRİMİ
UNLU MAMÜLLER BİRİMİ
ÖZEL GIDALAR BİRİMİ
LABORATUVARLAR
ŞUBELERİMİZ
KAYSERİ ÜNİVERSİTESİ ŞUBESİ
ANAYURT ŞUBESİ
BAHÇELİEVLER ŞUBESİ
DÜVENÖNÜ ŞUBESİ
TOKİ ŞUBESİ
KALİTE
KALİTE POLİTİKASI
KALİTE KOMİSYONU
RAPORLAR
MEMNUNİYET YÖNETİM SİSTEMİ
DOKÜMANLAR
RAPORLAR
İLETİŞİM
TÜM DUYURULAR
Duyurularda Arama Yapın
Başlangıç tarihi
Bitiş tarihi
En Çok Okunanlar
DIŞ PAYDAŞLARLA DEĞERLENDİRME TOPLANTISI
03 Ocak 2025 Cuma
Merkezimizde Workshop yapılacaktır.
Gıda Çalışmaları Uygulama ve Araştırma Merkezimizde Kefir ve Sirke üretimi hakkında bilgilendirme ve uygulama yapılacaktır.