×
YÖNETİM
MERKEZ YÖNETİMİ
MERKEZ YÖNETİM KURULU
ORGANİZASYON ŞEMASI
KURUMSAL
HAKKIMIZDA
MİSYON VE VİZYON
MEVZUAT
DEĞERLER
PERSONEL
AKADEMİK PERSONEL
İDARİ PERSONEL
UYGULAMA BİRİMLERİMİZ
SÜT ÜRÜNLERİ BİRİMİ
ET ÜRÜNLERİ BİRİMİ
UNLU MAMÜLLER BİRİMİ
ÖZEL GIDALAR BİRİMİ
LABORATUVARLAR
ŞUBELERİMİZ
KAYSERİ ÜNİVERSİTESİ ŞUBESİ
ANAYURT ŞUBESİ
BAHÇELİEVLER ŞUBESİ
DÜVENÖNÜ ŞUBESİ
TOKİ ŞUBESİ
KALİTE
KALİTE POLİTİKASI
KALİTE KOMİSYONU
RAPORLAR
MEMNUNİYET YÖNETİM SİSTEMİ
GÖREV TANIMLARI
PROSEDÜRLER
PROSESLER
İŞ AKIŞLARI
FORMLAR
TALİMATLAR
ÇİZELGELER
İLETİŞİM
TUR
ENG
KAYÜ Anasayfa
YÖNETİM
MERKEZ YÖNETİMİ
MERKEZ YÖNETİM KURULU
ORGANİZASYON ŞEMASI
KURUMSAL
HAKKIMIZDA
MİSYON VE VİZYON
MEVZUAT
DEĞERLER
PERSONEL
AKADEMİK PERSONEL
İDARİ PERSONEL
UYGULAMA BİRİMLERİMİZ
SÜT ÜRÜNLERİ BİRİMİ
ET ÜRÜNLERİ BİRİMİ
UNLU MAMÜLLER BİRİMİ
ÖZEL GIDALAR BİRİMİ
LABORATUVARLAR
ŞUBELERİMİZ
KAYSERİ ÜNİVERSİTESİ ŞUBESİ
ANAYURT ŞUBESİ
BAHÇELİEVLER ŞUBESİ
DÜVENÖNÜ ŞUBESİ
TOKİ ŞUBESİ
KALİTE
KALİTE POLİTİKASI
KALİTE KOMİSYONU
RAPORLAR
MEMNUNİYET YÖNETİM SİSTEMİ
GÖREV TANIMLARI
PROSEDÜRLER
PROSESLER
İŞ AKIŞLARI
FORMLAR
TALİMATLAR
ÇİZELGELER
İLETİŞİM
DEĞERLER
YÖNETİM
MERKEZ YÖNETİMİ
MERKEZ YÖNETİM KURULU
ORGANİZASYON ŞEMASI
KURUMSAL
HAKKIMIZDA
MİSYON VE VİZYON
MEVZUAT
DEĞERLER
PERSONEL
AKADEMİK PERSONEL
İDARİ PERSONEL
UYGULAMA BİRİMLERİMİZ
SÜT ÜRÜNLERİ BİRİMİ
ET ÜRÜNLERİ BİRİMİ
UNLU MAMÜLLER BİRİMİ
ÖZEL GIDALAR BİRİMİ
LABORATUVARLAR
ŞUBELERİMİZ
KAYSERİ ÜNİVERSİTESİ ŞUBESİ
ANAYURT ŞUBESİ
BAHÇELİEVLER ŞUBESİ
DÜVENÖNÜ ŞUBESİ
TOKİ ŞUBESİ
KALİTE
KALİTE POLİTİKASI
KALİTE KOMİSYONU
RAPORLAR
MEMNUNİYET YÖNETİM SİSTEMİ
GÖREV TANIMLARI
PROSEDÜRLER
PROSESLER
İŞ AKIŞLARI
FORMLAR
TALİMATLAR
ÇİZELGELER
DEĞERLER
TEMEL DEĞERLERİMİZ
Türkiye Cumhuriyeti’nin temel ilke ve değerlerine sadakat,
Milli ve manevi değerlere bağlılık,
Sürekli gelişim,
Sürdürülebilirlik,
Katılımcılık,
Hesap verebilirlik,
Paydaş odaklılık.